DEMAM BERDARAH

×

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /home/vhosts/www.hahahihi.tk/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).




Play Crypto Mining Game


Play StarCoin Game





Profit every 10 minutes!




Bapakne Kuncung takon: "Jam sing ono neng ngomah kok ora ono kabeh .... Kowe ngerti neng endi lé. ??"

Jawabe Kuncung "Jamé kabeh tak bungkus taplak"

Bpkne : "Lha ngopo..?"

Kuncung : "Soale... Bu Guru ngendika, nyamuk demam berdarah ki nek nyokot jam 10.00 an pak... Mulane jam é tak bungkus... Ben nyamuke bingung... ora ngerti jam piro?"

Bpkne : "Whiihhh...lha kok ora matane nyamuk wae sing mbok culek le"...

Monthly archive

Counter

  • Site Counter:44,876
  • Unique Visitor:4,981
  • Your IP:54.224.150.24
  • Since:06 Mar 2016
  • Visitors:
    • Today:62
    • This week:428
    • This month:2,028
    • This year:15,100
Powered by Drupal
Free Web Hosting