DEMAM BERDARAH

×

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /home/vhosts/www.hahahihi.tk/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).






Bapakne Kuncung takon: "Jam sing ono neng ngomah kok ora ono kabeh .... Kowe ngerti neng endi lé. ??"

Jawabe Kuncung "Jamé kabeh tak bungkus taplak"

Bpkne : "Lha ngopo..?"

Kuncung : "Soale... Bu Guru ngendika, nyamuk demam berdarah ki nek nyokot jam 10.00 an pak... Mulane jam é tak bungkus... Ben nyamuke bingung... ora ngerti jam piro?"

Bpkne : "Whiihhh...lha kok ora matane nyamuk wae sing mbok culek le"...

Monthly archive

Counter

  • Site Counter:31,372
  • Unique Visitor:3,443
  • Your IP:54.147.40.153
  • Since:06 Mar 2016
  • Visitors:
    • Today:27
    • This week:132
    • This month:822
    • This year:13,204
Powered by Drupal