OLEH - OLEH LEBARAN

×

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /home/vhosts/www.hahahihi.tk/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).






Rong minggu meneh arep Lebaran bapak arep balik ko Jakarta.
Bapak nelpon anake sing neng omah.
Bapak : "Halloo, lee...piye do sehat ?"
Panjul : " aku sehat pak !"
Bapak : "Simbok sehat ? "
Panjul : " Sehak pak... Kpn bapak arep mulih ?"
Bapak : " Minggu ngarep lee"
Panjul:" Gawakke oleh2 yo pak......"
Bapak : "Iyo,.. sebutno.. Pingin njaluk opo wae ?"
Panjul : " Asseeekk! Aku pengin hape blekberi pak, ben gaya karo neng Rina....."
Bapak : " Iyo.., mengko bapak gawakke.... Njaluk opo meneh ?"
Panjul : " Pengin hendikem pak, ben isoh gawe pideo karo neng Rina..... "
Bapak : " Gampang...., mengko bapak gawakke. Takonno si mbokmu, pengin oleh2 opo ngono ?
Panjul : "Pak, jare simbok.... Simbok pengin kutang sing larang pak...."
Bapak : " Ojo sing kuwi no...., coba takokno meneh... Sing liyane ngono..!!"
Panjul : " Pak, jare simbok... Yen ra kutang, cangcut wae sing apik....sing neng kene wis do suwek kabeh pak....."
Bapak : "Ojo sing koyo ngono kuwi...! Sing liyane wae ngopo?? Kalung, gelang, dompet, hape, jam tangan opo liyane !"
Panjul : " Jare simbok wegah pak... Sing kuwi wae....."
Bapak : " Ngomongono simbokmu.. .sing koyo ngono kuwi ra isoh !"
Panjul : " Ngopo kok ra isoh pak...?"
Bapak : " Angel NYOPETE.....!"

Monthly archive

Counter

  • Site Counter:31,384
  • Unique Visitor:3,443
  • Your IP:54.147.40.153
  • Since:06 Mar 2016
  • Visitors:
    • Today:39
    • This week:144
    • This month:834
    • This year:13,216
Powered by Drupal