MOBIL DINAS.

×

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /home/vhosts/www.hahahihi.tk/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).






Mukidi: "Mak... mak... jarene bapak munggah pangkat yo mak..??"

Emak : "Iyo le... opo'o le awakmu takon..??

Mukidi : "Bapak lak oleh mobil dinas mak..? mbok yo digowo muleh sepisan pindho, ben iso tak gawe mlaku2 karo minthul pacarku mak.."

Emak : "Ora enak karo tonggo-tonggo le..."

Mukidi : "Halahh mak... mobil-mobile dewe yo ben toh...."

Emak : "Yo wis... mengko tak matur teng bapakmu.."

Sesuke.....
Mukidi: "Mak... mak...!!"

Emak : "Lapo toh le... bengak-bengok wae...??"

Mukidi: "Iku ono mobil sedot tinja nang ngarep kuwi lapo toh mak...??"

Emak : "Yo kuwi mobil dinase bapakmu le....
Oh iyo le, iku kuncine nyantol nang lemari.
Jare bapakmu nek mbok gawe mlaku-mlaku, ati-ati kecer....
isine sik kebak le....!!"

Monthly archive

Counter

  • Site Counter:31,369
  • Unique Visitor:3,443
  • Your IP:54.147.40.153
  • Since:06 Mar 2016
  • Visitors:
    • Today:24
    • This week:129
    • This month:819
    • This year:13,201
Powered by Drupal