NUMPAK HELICOPTER.

×

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /home/vhosts/www.hahahihi.tk/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).




Play Crypto Mining Game


Play StarCoin Game





Profit every 10 minutes!




HUMOR SAKDURUNGE TURU
iki wae.......

Sak plok'e pindhah seko ndeso nyang kutho, Mukidiiii rejekine lancar.

Saiki wis dadi wong sugih, nanging medhite tetep ora ilang-ilang.

"Pak awak'e dhewe ki duwite wis akeh, ning aku pisan ae rung tau numpak montor mabur je..!!"
jare Suidah bojone Mukidiiiii.

"Larang..!! ora sah ae..!!"
Mukidiiiii mangsuli cekak aos.

"Nganggo duwit celenganku turahan blonjo wae yo pak...!!"

Ora sepiro suwe Mukidiiii karo Suidah wis tekan bandara Juanda arep nyarter pesawat Heli, di temoni Suroso sang pilot.

Cocok soal bayarane carter pesawat Heli, Suroso terus ngomong.

"Numpak pesawat syarate kudu meneng Pak, nek nganti omong sak kecap ae sampean tak dendho 1 juta, rong kecap rong juta, ningo nek ora omong tak wenehi duwit 5 juta..!!"
Suroso njelaske syarate

"Cocok pak..!! gelem aku..!!" jare Mukidiiii

Wong telu wis neng njeron pesawat, terus Suroso mulai ngeburke pesawat Heli ne.

Bareng wis mabur Suroso mulai gawe manuver, pesawate di enggok2ke ngiwo nengen ngiwo nengen, malah nganggo jungkir balik barang.

Kiro kiro sak jam heli wis mendarat..

Karo ngguya ngguyu Suroso marani Mukidiiiii.

"Wah Pak Mukidiiiii pancen hebat, ora ngomong blass, iki hadiahe 5 juta..!!"
jarene Suroso.

"Sak jane aku mau arep omong, ningo wedi di dhendho.. aku milih meneng ae, ben oleh hadiah 5 juto, jare Mukidiiii

"Sak jane awakmu arep ngomong opo to Pak..?"
Suroso takon

"BOJOKU CEBLOK...!!"

Monthly archive

Counter

  • Site Counter:48,843
  • Unique Visitor:5,475
  • Your IP:34.203.225.78
  • Since:06 Mar 2016
  • Visitors:
    • Today:74
    • This week:413
    • This month:1,888
    • This year:17,448
Powered by Drupal
Free Web Hosting